Nu 15% korting bij jouw eerste bestelling

Bestellingen :

1. Hebben jullie een teruggave beleid?

Ja! Netzoals bij veele andere webshops hebben ook wij een teruggave beleid. U kunt tot 14 dagen na de bestelling uw bestelde product(en) terug sturen naar ons. Voor het teruggave beleid hebben wij wel een aantal punten waar u rekening mee moet houden.

Voor de terugkoop garantie geldt :

- Wij hanteren een 14 dagen retour en teruggave beleid. Vanaf aankomst van het product heeft u 14 dagen de tijd om deze terug te sturen.

- Bij terug gestuurde producten betalen wij u het bedrag van het artiekel en eventuele bijkomstige verzendkosten van het product tijdens de bestelling.

De verzendkosten van het retouren zijn niet voor onze rekening.

- Binnen 14 dagen een mail naar ons mail adress (fashionlabelbyjill@outlook.com)

geen mail? Geen geld terug. Wij proberen alles zo georganiseerd mogelijk te houden, daarom ook graag vooraf een mail met daarin vermeld om welke product(en) het gaat.

- Gebruikte/gedragen producten nemen wij niet terug!

2. Wanneer wordt mijn pakketje geleverd?

Omdat wij al onze producten direct leveren vanuit de levarancier kan hier vaak nog al een wat langere levertijd aan verbonden zitten. Wij proberen de bestelde producten vaak binnen 14 dagen af te leveren. Tijdens drukke periodes zoals onderandere kerst, sinterklaas etc. raden wij aan ruim van te vooren bij ons een bestelling te plaatsen zodat u zeker weet dat het optijd in huis is!

3. Mijn bestelde item is kapot wat nu?

Ten eerste vinden wij het super vervelend dat u een kapot item heeft ontvangen! Wij zullen ontzettend hard ons best doen om u daarin een vorm van tegemoedkoming te bieden. Neem zo spoedig mogelijk contact met ons op via ons mail adres ! 

4. Verzend opties?!

Wanneer je een bestelling boven de €50,00 plaatst betaal je geen verzendkosten op de goedkoopst mogelijke verzendmethode. Plaats je een bestelling van onder de €50,00 euro? Dan kun je kiezen uit verschillende verzendopties. Wij bieden de volgende opties aan in de volgende landen:

Land

VerzendkostenBezorgbedrijf
Nederland

€4,95

 

€3,95

PostNL pakket

 

PostNL brievenbuspakket

België€4,95PostNL
Duitsland€4,95DHL
Frankrijk€4,95PostNL
Luxemburg€4,95PostNL
Oostenrijk€4,95PostNL
Verenigd Koninkrijk€4,95PostNL