Nu 15% korting bij jouw eerste bestelling
our story

Over ons

Iedereen wil elke dag wel fashionable de deur uit gaan. Het gevoel wat je hebt als je in de spiegel kijkt dat jij de hele wereld aan kan?! Een goed passende persoonlijke outfit is de sleutel tot dat succes. Bij Fashion Label van Jill proberen wij met passie en kennis van fashion dit voor jou te realiseren.

Elke dag zijn we druk met het spotten van trends bij de grootste modebloggers en invloedrijke stijliconen.

Wij letten op de beste stofjes, looks & feels van alle musthaves die interessant zijn. Het wereldwijde beste fashionaanbod samen in één perfect assortiment, dat is wat wij doen. Verzamel de hipste tassen, sneakers, kleding en accessoires allemaal bij elkaar en bestel ze in onze webshop.

Wat wij het allerbelangrijkste vinden is dat jij 100% tevreden bent met je aankoop. Wanneer  jij blij bent, dan zijn wij dat ook! Wij doen er dan ook alles aan om te er voor te zorgen dat jij met een glimlach jouw toffe nieuwe items kan bestellen en ontvangen. Je kunt 24 uur per dag contact met ons opnemen. Voor al je vragen en fashionadvies kun je bij ons terecht via: fashionlabelbyjill@outlook.com

Waar wacht je nog op? Shop nu de leukste items van dit moment!

 

Who we are

Ons verhaal

Jill groeide op in Nederland en was van jongs af aan gefascineerd door de Nederlandse en internationale mode-industrie. In haar jeugd was ze naast mode ook erg gepassioneerd in de paardensport. In 2019 kwam ze met het idee om een combinatie tussen beide werelden te maken! De droom van haar eigen modelabel werd aangewakkerd. In 2020 besloot zij die droom waar te maken met het ontwerpen van een kleine collectie gebaseerd op haar persoonlijke stijl. Jill stelt de collecties zorgvuldig samen waarbij zij zich focust op het makkelijk te combineren van items voor vooral de intensieve dagen op de manege! 

Deze collectie vind je binnenkort terug op de volgende website : www.floreshorsedesign.nl

KvK 82732876

what buyers say

Wat vinden onze klanten?!

FREE SHIPPING
FREE SHIPPING

From all orders over $100

Free Returns
Free Returns

Return money within 30 days

Secure Shopping
Secure Shopping

You're in safe hands

Over 10,000 Styles
Over 10,000 Styles

We have everything you need