Nu 15% korting bij jouw eerste bestelling

Onze leukste nieuwtjes zijn nu hier op deze pagina te vinden!

Duurzaam geproduceerde artikelen

Wat betekent het?

Als we het over de duurzaamheid van een product hebben, dan bedoelen we daarmee de impact ervan op het milieu en de mensen die het maken, bewerken, vervoeren, verkopen – en kopen! We vinden het erg belangrijk ervoor te zorgen dat al onze producten worden gemaakt met zorg en verantwoordelijkheid voor onze planeet en de mensen die betrokken zijn bij de levenscyclus van het product.

We streven er voortdurend naar de duurzaamheid van onze producten te verbeteren. We willen voorop lopen als het gaat om een duurzamere toekomst voor fashion – en vertellen je graag hoe we dat doen.

Waarom is transparantie zo belangrijk voor fashion label by jill?

We zijn ervan overtuigd dat transparant zijn – helder en open – over hoe onze producten worden gemaakt, zal leiden tot een duurzamere mode-industrie. Hoe meer we delen, des te meer we leren, zodat we beter kunnen bepalen waarop we de focus moeten leggen. Ook voor jou is het belangrijk dat je zoveel mogelijk te weten komt over de producten die je wilt kopen, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen en er vertrouwen in hebt dat de artikelen van jouw keuze op een verantwoorde en duurzame manier zijn gemaakt.

Wat kan ik meer informatie vinden over de duurzaamheid van een product?
Werken aan een duurzamere toekomst voor fashion is een grote uitdaging en vraagt om betrokkenheid op de lange termijn. Als stap naar meer transparantie willen we laten zie hoe en waar onze producten worden gemaakt. Daarom zal je op deze pagina steeds actuele nieuwtjes hier over vinden!

 

Comments (2)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *